Za lastno montažo priporočamo sistem »izdelaj sam«. Z njim lahko samostojno oblikujete palubo svojega plovila dvakrat ceneje!

(varčevanje na stroškah materiala, meritve in motaže je več kot 170 evrov/m2).

Kako naročiti sistem “Izdelaj sam”?

1. Na grobo izmerite vse površine plovila, namenjene pokrivanju z umetnim tikom.
2. Preko aplikacije spodaj naročite pravokotne plošče po meri za izrezovanje, robne trakove, dodatki za montažo. Naročilo po meri zmanjšuje odvečen material. Za enostavne površine (naprimer sedeži v pravokotni obliki, manjši kopalne plošče v obliki trapeza) lahko naročite že pripravljene na montažo panelne plošče z okvirjem.
3. Plošč vam ne bo treba variti ali lepiti med sabo, potrebno jih bo samo izrezati in nalepiti na palubo. Pripravljene za montažo plošče treba samo nalepiti.

Sistem “Isoteak Izdelaj Sam“ vklučuje naslednji elementi

Pravokotna zvarjena plošča po meri (brez okvirja) za izrezovanje  na plovilu. Lahko naročite za vsako površino svojo ploščo po meri kar zmanjšuje odvečen material.
Pravokotna panelna plošča po meri z okvirjem, pripravljena na montažo (“Samo nalepi”). Polmer kota 7 mm. Ne potrebuje obroba iz tesnilne mase.
Panelna plošča v obliki trapez po meri z okvirjem, pripravljena na montažo (“Samo nalepi”). Polmer kota 7 mm. Ne potrebuje obroba iz tesnilne mase.
Robni trak IST60 z vgrajeno fugo. Širina 60 mm, dolžina po meri od 1 m. Trak je namenjen za oblikovanje okvirja okrog plošče. Trak lahko izrežete s škarjami ali nožem. Po montaži ne bo potrebno narediti obroba iz tesnilne mase.
Trak IST120 brez vgrajene fuge. Širina 120 mm, dolžina po meri od 1 m. Trak je namenjen za oblikovanje zahtevnih delov in krivulj. Trak lahko izrežete s škarjami ali nožem. Po montaži traku bo potrebno narediti obrobo iz tesnilne mase.
Profil TSF40 z vgrajeno fugo. Profil je namenjen za enostavno oblikovanje stopnic kot zaključni profil. Dimenzije 40x20 mm, dolžina je 600 mm.

Aplikacija za naročilo kompleta

Loading