1. Ne izpostavljajte materiala nobeni vrsti topila ali barve.

2. Med pomivanjem krova ne uporabljajte jedkih kemikalij ali abrazivnih krtač.

3. Materiala ne segrevajte nad 80 °C. Ne polagajte vročih predmetov na material. Vročega zraka ne usmerjajte proti materialu.

4. Če pride material v stik z gorivom ali oljem, je treba površino takoj sprati z milnico.

5. Čiščenje je enostavno s tekočo vodo in po potrebi milnico, lahko tudi z vodo pod tlakom.

Za lepljenje na palubo uporabljamo tesnilno maso z MS polimerom, ki je namenjena za navtiko kar zagotavlja mehanski spoj med panelno ploščo in palubo ter ne prihaja do odstopanja z nalepljene površine. Oblika profilov za pritrditev onemogoča nastajanje zračnih mehurčkov in odstopanje od podlage.

Izračun porabe tesnilne mase je približno 700-1000 ml na m2. Debelina lepilnega sloja je 2-4 mm.

Proporočene tesnilne mase: Tekaflex MS Marine Deck Caulking (za fugiranje), Sikaflex 291 (za lepljenje), Sikaflex 290 DC (za fugiranje)

Da, če imate dovolj izkušenj, lahko panelne plošče nalepite samostojno. Montaža zajema naslednje korake:

1. Plošče z okvirjem ali plošče “Just Glue It” je potrebno samo nalepiti na površine. Rob je videti idealno brez dodatnega dela.
2. Plošče brez okvirja, ali zahtevne panele z obrobo in veliko detajli je potrebno nalepiti in nato namazati okrog roba s tesnilno maso.

Za montažo potrebujete:
1. Papirni lepilni trak;
2. Zaščitno folijo za pokrivanje plošč med montažo;
3. Ustrezno tesnilno maso, ki jo lahko kupite tudi pri nas;
4. Pištolo za kartuše s tesnilno maso, pleskarsko zobato lopatico in drugo orodje za nanašanje;
5. Topilo za čiščenje in razmaščevanje površin palube.

Material ima petletno garancijo (da s časoma ne izgubi svoje prvotne barve in teksture). Garancija velja pod pogoji pravilnega ravnanja z materialom.

Dveletna garancija velja na montažo, če ste jo naročili pri nas. Garancija velja pod pogoji pravilnega ravnanja z materialom.

Plačilo za material ali storitve je z nakazilom na TRR. Avans za material se plača ob naročilu, stroške montaže pa lahko plačate pred montažo. Strankam ne zaračunamo DDV-ja (nismo zavezanci).

Če ste naročili plošče za lastno montažo, jih boste prejeli preko GLSa ali Pošte Slovenije. Stroške dostave bomo izračunali ob naročilu. Ob nakupu več kot 10 m2 stroške dostave plača podjetje ISOTEAK!

Povprečni rok izdelave je 10 – 15 dni. Med sezono (od februarja do oktobra) je rok izdelave bivstveno daljši (15-30 dni).